Taaladvies Voorend

Ons idee
Taaladvies Voorend is een betaalbare meedenker voor de kleine ondernemer. Meedenken met opdrachtgevers is een voorwaarde om teksten effectief te laten zijn. Eigen ervaringen met dure beginjaren liggen ten grondslag aan de vriendelijke tariefstelling.

Voor wie?
Timmerman begint onderhoudsbedrijf, kapster begint kapsalon, tuinier begint hoveniersbedrijf of biedt bestratingdiensten aan, tegelzetter begint een bedrijf in sanitair, servicemonteur begint installatiebedrijf, kok begint cateringbedrijf…

Als gevolg van de al jaren aanhoudende malaise hebben heel wat bedrijven de deuren moeten sluiten en zijn veel mensen voor zichzelf begonnen. Taaladvies Voorend richt zich hoofdzakelijk op deze ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf.

Waarom?
Vakkennis is altijd in grote mate aanwezig, maar hoe breng je dat over in goed Nederlands? Onder druk van het vele werk dat een eigen bedrijf nu eenmaal met zich meebrengt, wordt het opstellen van een brief of folder of de tekst voor een website al gauw overgelaten aan iemand in het bedrijf ‘die dat goed kan’. En dat is jammer. Het werkt onnodige taalfouten in de hand en ontneemt u de kans op een goede eerste indruk.

Vertalingen
Duitsland is een interessante handelspartner voor Nederlandse bedrijven. Ook wanneer u teksten uit het Duits of naar het Duits vertaald wilt hebben, kunt u bij Taaladvies Voorend terecht.

Uw website, uw ‘digitale visitekaartje’
Een website moet er uitzien zoals u wilt dat bezoekers/potentiële klanten uw bedrijf zien. Terecht, dat u tijd en geld besteedt aan een mooi vormgegeven website. Een visueel aantrekkelijke website met een duidelijke structuur is wat u uw bezoekers wilt bieden. U heeft per slot van rekening maar één keer de kans voor een goede eerste indruk.

Taal- en spelfouten vallen misschien wel niet meteen op, maar doen onvermijdelijk afbreuk aan die eerste indruk! Zonde van uw tijd en geld. Dat wilt u uiteraard vermijden.

Taaladvies Voorend is een klein bedrijf dat meteen duidelijk wil zijn over de lage kosten voor u. Biivoorbeeld: een ‘gewone’ website (ca. 6000 woorden) controleren wij voor slechts € 69,50 op taal- en spelfouten. Externe links worden niet nagekeken.

Maar Taaladvies Voorend houdt zich niet alleen bezig met websiteteksten. Brochures, flyers, folders, kortom al uw reclame uitingen en bedrijfscorrespondentie rekenen wij tot ons werkterrein. Klik voor onze gunstige tarieven op de link ‘tarieven’.

Voor meer informatie mail naar taaladvies@uwlevensboek.nl